Navigáció
Eladó Családi ház, Budapest, II. kerület
Csak nálunk
Alapterület 800 m2,  4 827 m2 telek
Szobák száma 7
3.3 millió €
( 1 300 134 036 Ft )
Adatlap száma 10823089
3D virtuális túra
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Euró
  • Kizárólagos
  • Luxus ingatlanok
  • Medencés
  • Minimál stílus
  • Price cut
  • Sürgős
  • Videós
  • Zöldövezeti
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Kiváló
  • Telekméret: 4 827 m2
  • Külső állapot: Hőszigetelt
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Kilátás: Panorámás
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 4
  • Komfort fokozat: Luxus
  • Internet kapcsolat: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített
  • Villany: 230 - 400 Volt
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

   

   

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS

   

   

ÉLJEN ÚGY, MINT EGY HOLLYWOOD-I SZUPERSZTÁR!

   

   

RUBIK VILLA

   

   

Budapest II. kerületében, a varázslatos Apáthy-szikla mellett, egy lenyűgöző, 4.827 nm-es óriási telken található ez a 2000-ben épült, 2019-ben felújított, déli tájolású, panorámás, 800 nm-es, nappali + 6 szobás, 6 fürdőszobás, belső medencés villa.

       

       

EXTRÁK

   

       

Okos otthon rendszer, hőszivattyú, légtechnika, klimatizált szobák, kétszintes melléképület (üvegház), moziszoba, konditerem, széfszoba, kártyaszoba, szauna, 5 hálószoba saját fürdőszobával, ősfás kert, privát kamerarendszer, kandalló, motoros zsalúzia, hatalmas háztartási helyiség, 3 gardróbszoba, beépítetlen tetőtéri rész (+1 szobának), 8 wc, hatalmas kerti sütögető, konyhakert, 3 állásos garázs + 4-5 parkoló.

       

       

RUBIK ERNŐ ÉPÍTETTE

   

       

Ezt a rendkívüli villát Rubik Ernő, a világhírű Rubik-kocka feltalálója tervezte és építette 2000-ben, majd 19 évig volt itt az otthona. A villa minden részlete Rubik Ernő zsenialitását tükrözi. Az átrium közepén felállított kültéri kockaszobor Rubik Ernő tiszteletére készült.

       

       

FELÚJÍTÁS

   

       

2019-ben az új tulajdonosa az alsó három szintet teljeskörűen felújította, beleértve a légtechnikát, klimatizálást, szigetelést, új nyílászárókat, burkolatokat, konyhát, szanitereket, medencét, motoros zsalúziát stb. – mindezeket telefonról vezérelhetően. A legfelső szintet viszont eredeti állapotában meghagyta, ahogyan Rubik Ernő használta, beleértve a híres toronyszobát is, amely csodálatos kilátást nyújt a János-hegyi kilátóra. A torony egyedi formáját három egymásra helyezett kocka ihlette.

       

       

MELLÉKÉPÜLET

         

  

A kertben található egy kétszintes, fűthető üvegház mosdóval, teakonyhával, gázkazánnal és fatüzelésű kazánnal. Az épület tárolásra, növénytermesztésre vagy akár vendégházként is használható.

       

       

STRATÉGIAI ELHELYEZKEDÉS

   

       

A villa Budapest II. kerületében, a Pasaréti tér vonzáskörzetében, az Apáthy-szikla mellett, a budai hegyvidék egyik legexkluzívabb részén, természetvédelmi övezet szomszédságában található.

       

       

FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK

   

       

Az ingatlan különleges adottságai lehetővé teszik további fejlesztések megvalósítását is. A tetőtérben további szobák kialakítása lehetséges, a kertben található üvegház pedig vendégházként is használható. A telek mérete sportpályák kialakítására is lehetőséget nyújt, tovább növelve az ingatlan értékét és vonzerejét.

       

       

KÖZLEKEDÉS

   

       

A Villa ideális közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a belváros könnyű és gyors elérését. A közelben található villamosmegálló és rendszeres autóbuszjáratok biztosítják a kényelmes közlekedést, míg az autóval néhány perc alatt elérhetők a főbb közlekedési csomópontok.
A közelben található: 56A és 61-es villamos megálló (3 perc gyalog), 29-es buszmegálló (6 perc gyalog).

       

       

BEVÁSÁRLÁS

   

       

A környéken minden szükséges infrastruktúra adott a mindennapi élet kényelméhez. Közeli szolgáltatások: kávézó, pékség, étterem, rendelő (4 perc gyalog), CBA, éttermek, virágbolt, kórház (2 perc autóval).

       

       

SPORTOLÁS

   

       

Pár perces sétára találhatók sportlétesítmények, mint strandröplabda pályák, teniszpályák, fitneszközpont és síiskola, amelyek biztosítják az aktív életmódot. Emellett a villa közvetlen környezete tökéletes helyszínt nyújt futáshoz, kerékpározáshoz és túrázáshoz.

       

       

ÓVODÁK, ISKOLÁK

   

       

A Villa közelében számos kiváló állami és magán óvoda, iskola található, köztük a Völgy utcai Óvoda, a SEK nemzetközi iskola, a Közép-budai Waldorf Iskola, a Pasaréti Szabó Lőrinc magyar-angol kéttannyelvű iskola, a Budenz József általános iskola és gimnázium.
Ezek az intézmények a legmagasabb színvonalú oktatást biztosítják, így gyermekei számára a legjobb lehetőségeket nyújtják.

       

       

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

   

       

A Villa közvetlen szomszédságában található az Ördög-árok völgye felett magasodó, 30 méter magas dolomitszirt, az Apáthy-szikla, amely a panoráma és a természet kedvelőinek egyaránt kihagyhatatlan úti cél. A dolomitképződmény látványos tájképi értéket képvisel.
A terület 1977 óta helyi természetvédelmi terület, 26 védett növényfaj és 7 védett futrinkafaj található. Olyan növényritkaságok, mint a Szent István-szegfű, a budai nyúlfarkfű és a magyar gurgolya. Az erdőkben négy különleges orchideafaj is él, mint a fehér és piros madársisak, a széleslevelű nőszőfű és a madárfészek békakonty. A szikla körül kialakított tanösvény 7 állomáson keresztül mutatja be a terület gazdag természeti és történelmi kincseit.

       

       

TÖRTÉNELEM

   

       

A Villa környezete gazdag történelmi múlttal rendelkezik, amely csak tovább növeli az ingatlan értékét és vonzerejét. A középkorban ezen a területen királyi vadászkastély és vadaskert volt, ahol előszeretettel tartózkodott Mátyás király. A vadaskert egzotikus állatoknak – például tevéknek és oroszlánoknak – is otthont adott. A feljegyzések szerint Mátyás király 1490-es halála napján az egyik oroszlánja is elpusztult. A környéken még Szulejmán szultán is vadászott egy gepárddal. Az Ördög-árok patakja biztosította az állatok számára az ivóvizet, míg a környező erdők élelmet nyújtottak.

       

A vadászkastélytól a sziklához vezető gyalogút valahol éppen a szikla mellett szelhette át az Ördög-árkot, amely most már csak időszakos patak.

       

A XIX. század derekára a hely már kedvelt kirándulóhellyé vált, amit nagyban elősegített az Apáthy család vendégfogadója az Ördög-árok szép kőhídjánál, a szikla a nevét is az Apáthy családról kapta.

       

Mindezek tükrében nem meglepő, hogy 2000-ben Magyarország leghíresebb feltalálója, Rubik Ernő éppen ezt a kivételes helyet választotta családi otthona megépítésére, amelynek egyik legkülönlegesebb eleme a három Rubik-kockát szimbolizáló, panorámás torony.

       

       

TUDTA-E?

   

       

Rubik Ernő, a világ egyik legismertebb magyar feltalálója nemrég ünnepelte 80. életévét. 50 évvel ezelőtt alkotta meg az ikonikus Rubik Kockát, amely mára a gondolkodás és a problémamegoldás jelképe lett. Rubik Ernő élete és munkássága generációk számára jelent inspirációt, a kreativitása, valamint az innováció iránti szenvedélye minden egyes alkotásában, így a Rubik Villában is megmutatkozik.

       

       

MIÉRT EZ AZ INGATLAN A LEGJOBB VÁLASZTÁS?

   

       

Ez az ingatlan nemcsak Rubik Ernő kezeinek a nyomát hordozza, hanem lehetőséget nyújt a személyes és üzleti ambíciók kiteljesítésére is. A hatalmas kert és a négyszintes villa belső elrendezése egyedülálló kényelmet és privát szférát biztosít Önnek és családjának vagy akár vállalkozásának. Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy státuszszimbólum és egy hosszú távú befektetés is egyben.

       

Ez a Villa a budai hegyek egyik legkülönlegesebb ékköve, tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy privát, luxus magánbirtokon élni a II. kerület belső részén.

       

       

NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET

   

       

Itt az idő, hogy valóra váltsa álmait, hogy maradandó értéket teremtsen, egy olyan örökséget, amely generációkon át fennmarad!

       

Legyen része a történelemnek! Nincs még egy ilyen ingatlan! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

       

       

4.900.000 EUR helyett: 3.300.000 EUR

       

       

         

ÜDVÖZLETTEL:

           

DR. VINCELLÉR VALÉRIA

           

CEO, Lead Agent

           

Ingatlanforgalmi szakjogász
7-szeres „Év Értékesítője”
Luxury Specialist
Hungary’s Best Real Estate Coach

           

+36-30-815-1999

           

[email protected]

           

           

            

ELÉRHETŐSÉGEK:

               

1118 Budapest, Hegyalja út 54.
H-P: 09.00 - 17.00 
Tel.: +361-365-1450

               

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121.
H-P: 10.00 - 19.00, SZ: 10.00 - 15.00
Tel.: +361-200-5990

               

 

               

TOVÁBBI ELÉRHETŐSÉGEK:

               

+3630-815-2500 | +3630-815-2525
[email protected]

               

               

TEKINTSE MEG EXKLUZÍV INGATLAN KÍNÁLATUNKAT:

               

www.citycartel.hu

               

               

NÉZZE MEG GYÖNYÖRŰ INGATLAN VIDEÓINKAT:

               

www.youtube.com/@citycartel-realty-specialist

               

 

               

KÖVESSEN MINKET:

               

www.facebook.com/citycartel
www.instagram.com/citycartelhungary

               

               

CITYCARTEL
International Luxury Real Estate Agency

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

875 m2
1200 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület, Rózsadomb