Navigáció
Eladó Családi ház, Szombathely
Alapterület 700 m2,  5 324 m2 telek
Szobák száma 8
750 millió Ft
Adatlap száma 10823788
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Luxus ingatlanok
  • Sürgős
  • Építési mód: Gázbeton, YTONG
  • Állapot:
  • Telekméret: 5 324 m2
  • Külső állapot: Hőszigetelt
  • Fűtés: Gázkazán
  • Kilátás: Kertre néző
  • Szintek száma: 2
  • Komfort fokozat: Luxus
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

Eladó villa Szombathelyen, az arborétum közelében, patakparton, varázslatos kerttel.

  C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja: 

 

Az osztrák határ közelében, Vas vármegyében 5324 nm-es, parkosított telken 1999-ben épült, jó állapotú, kétszintes, 700 nm-es, napfényes, külső medencés, finn szaunás exkluzív villa Magyarország nyugati határán, Szombathelyen várja leendő tulajdonosát.

 

Csend és nyugalom uralja a több mint félhektáros telket, amelyre a villa épült. A villába érkezők számára a közeli Gyöngyös-patak festői látványa varázsolja különlegessé az érkezést. A közúttól távol, patakparton, a Kámoni arborétum közelében helyezkedik el, teljesen elzárva környezetétől, így a tulajdonos intim szférája minden oldalról biztosított.

 

Az építés során a tulajdonos kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az épület minden apró részlete minőségi anyagokból készüljön. A homlokzatot elegáns márványszobrok ékesítik, amelyek fokozzák az épület patinás megjelenését.

 

AZ ALSÓ SZINT

A néhány lépcsőn megközelíthető, impozáns előteraszról nyíló főbejáraton belépve tágas, 122 nm-es nappali fogadja az érkezőket, amely tökéletes választás lehet nagyobb fogadások és rendezvények elegáns helyszínének.

A nappali központi eleme, igazi különlegesség az épületen belül a csaknem 30 nm-es, 3500 lapból rakott, egyedi római kőburkolat, amely a nappali padlózatát díszíti - valamint a 120 nm-es galéria ólomüveg kupolája.

A nappaliban található kandalló, a falburkolatok, valamint a lépcsőfeljáró fekete diófából készült.

Minden helyiségben minőségi selyemtapéta borítja a falakat, az ablakokat pedig egyedi tervezésű selyemfüggönyök keretezik.

A villa alsó szintjének padlózatát különleges, gyönyörű afrikai afromosia faparketta borítja, ami tovább emeli a helyiségek eleganciáját.

A szinten található 2 hálószoba hozzájuk tartozó saját fürdőszobával és WC-vel, egy eredeti Ferrari konyhabútorral felszerelt konyha, dolgozószoba, vendég-WC, mosókonyha és a gépészeti helyiség. A szinthez három nagy terasz kapcsolódik – kettő a nappalihoz, egy pedig a főbejárathoz.

 

EMELET

A félemeleten konditerem, finn szauna, WC és zuhanyzó kapott helyet.

Az emeleten 2 gyerekszoba található a hozzájuk tartozó saját fürdőszobával és gardróbbal, valamint itt alakították ki a tulajdonosi apartmant, amely 2 szobával, gardróbbal, exkluzív Versace csempés fürdőszobával és egy nagy terasszal rendelkezik. A tulajdonosi apartmanhoz 1, a galériához 2 terasz kapcsolódik.

 

PARK

A villát egy 1700-as éveket idéző, gyönyörűen parkosított kert öleli körbe, ahol egy 250 nm-es terasz került kialakításra, amely bortárolóval, zuhanyzóval és mosdóval is felszerelt.

A kert ékessége a 19,5x6 méteres úszómedence, valamint a kiváló minőségű jacuzzi, amelyek tökéletes helyszínt biztosítanak nagy családi ünnepségekhez, baráti összejövetelekhez és bármilyen társasági eseményhez.

A parkot magas, árnyékot adó fák és rendezett növényzet díszítik, amelyek teljesen elzárják a külvilágtól, így a tulajdonos számára teljes intimitást és nyugalmat biztosítanak.

 

PARKOLÁS

Az épülethez egy 3 állásos garázs is tartozik, amely az épülettel egybeépítve helyezkedik el - a telken belül azonban több autó parkolása is megoldható.

 

EGYÉB

Fűtése gázkazán.

Az épület időtálló ITONG-ból készült(csak a tetőtéri ferde felületek készültek gipszkartonból), lábazata fózolt mészkőből, külső burkolata süttői kőből, a kerítés pedig ürömi kőből. A tetőhéjalás gránitzuzalékos kőpalával, míg a bádogos szerkezetek horganyból készültek.

 

KÖRNYÉK

A villa két irányból is megközelíthető, aszfaltozott, kiépített úton, és a főbejárat mellett egy oldalsó, szeparált személyzeti bejárat is rendelkezésre áll.

A villa mindössze néhány percre található a belvárostól, csendes, családi házas övezetben, ahol az itt tartózkodás a természet közelségét nyújtja - a gondosan ápolt, parkosított kert, a magas, hűs árnyékot nyújtó fák és a rendezett növényzet teljesen elhatárolja a külvilágtól, így a mindenkori tulajdonos számára a teljes intimitás és nyugalom minden irányból garantált.

 

Az ingatlan irányára 750 000 000 Ft

 

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, lépjen velem kapcsolatba még ma!

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése lenne vagy megtekintené, keressen bizalommal - hívását szeretettel várom!

 

ÜDVÖZLETTEL:

DR VINCELLÉR ZSUZSA

ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

+3630-815-2510

[email protected]

 

 

Térkép

network solutions vs ipage